luni, 23 noiembrie 2009

...cu ultimele frunze, celuloza, piele si mult drag...am creat...

Poze cam proste...pentru un lucru asa frumos. Dar...Ta- Dam!!!!!! Cu asta mi-am ocupat timpul(destul de limitat oricum) din ultima saptamana. Am renuntat pentru o scurta perioada la bijutericile obisnuite si am facut ... hartie (nu singura, ci ajutorul si sub indrumarea lui Andy :P ).


Hartie handmade... cu frunze, petale, ace de brad si alte nebunii.
Agendo-jurnalul are o coperta de piele, decorata cu vopsea aurie, si o coperta cu panza de sac, intre care se ascund foile handmade si hartia pt scris/ desen .
Sistemul de inchidere e pe baza de panglica de organza, dar pentru mai multa siguranta are si o cheita. :P
Si sa nu uit de "buzunarul secret"...pregatit sa ascunda micile comori ale posesoarei.

Agendo-jurnalul a fost lucrat de noi cu mult, mult drag pentru o persoana deosebita si o prietena draga, asa ca nu este de vanzarea ( oricum valoarea era inestimabila :P ).

Desi mi-a placut mult sa lucrez la el, nu-mi schimb profilul, nu las maruntisurile mele obisnuite pentru a mai face asa ceva. N-am timpul si rabdarea necesara. Dar... in curand (sper) vom reveni cu produse din hartie handmade ( felicitari, semne de carte... si cine stie ce va mai iesi din ea? :D )





vineri, 20 noiembrie 2009

Green...thing

Chestiuta cu care poti sa faci ce vrei. E lucrata manual din argila polimerica si accesorii metalice argintii si poate deveni un pandantiv, un breloc sau...
Va fi livrata in forma finala pe care ai ales-o, cu tot cu accesoriile suplimentare.

Pret: 10 lei

Pandantiv cu... fustita ?! VANDUT

Pandantiv lucrat manual din argila polimerica (verde, bordo, galben) si material textil verde, cu buline, pe lant metalic negru.

Model UNICAT.

Pret: 13 lei. [VANDUT]

Margele nebune

Lemn si canepa...

Margele luuungi lucrate manual din margelute de lemn de diferite culori, forme si dimensiuni, insirate pe sfoara de canepa.

Lungime: aprox. 190 cm

Model UNICAT.

Pret: 25 lei

joi, 19 noiembrie 2009

Cercelusi asimetrici

Cercei lucrati manual din argila polimerica galbena, verde si mov, cu sisteme de prindere cu surub . Tortitele sunt argintate.

Cercelul mic, cu bulina verde, are tija cu platforma si se poarta lipit de lobul urechii. Celalalt se prinde in ureche tot cu o tija metalica, dar nu va fi lipit de ureche ci va atarna putin. Daca a inteles cineva.. ceva... bine. :D Daca nu... ask for more. :P

Model UNICAT

Pret: 7 lei

Ultimele frunze...










Brose lucrate manual din argila polimerica (verde, bordo si galben) + agrafe de prindere argintii.

Pentru cunoscatori...acestea sunt brosele lucrate in direct la TV, pe care le-am copt si finalizat acasa, impreuna cu miezul broselor Flower-Power. Pentru detalii, aici.

Pret: 8 lei/buc

Brosa Floare fetru+tulle

Brosa lucrata manual din 3 culori de fetru(mov, rosu, portocaliu) + tulle rosu + margelute verzi de nisip + margele negre de acryl. Se prinde cu o agrafa de brosa argintie, de 2 cm.

Model UNICAT.

Pret: 16 lei

Brosa Flower-Power II

Brosa lucrata manual din 3 culori de fetru(mov, rosu, portocaliu), cu mijloc din argila polimerica. Se prinde cu o agrafa de brosa argintie, de 2 cm.

Model UNICAT.

Pret: 15 lei

Brosa Flower-Power

Brosa lucrata manual din 3 culori de fetru, cu mijloc din argila polimerica patinata. Se prinde cu o agrafa de brosa argintie de 2 cm.
Model UNICAT

Pret: 15 lei

marți, 17 noiembrie 2009

The classic combination. VANDUTI

...alb si negru...combinatia clasica de...nonculori.

Cerceii sunt lucrati manual din margelute negre de hematit si margelute albe tip perle + accesorii metalice argintii.

Pret: 8 lei [VANDUTI]

Mov+Verde=... Love?! VANDUTI

Mov + verde... combinatia mea preferata de culori. :D Enjoy it!

Cerceii sunt lucrati manual din margele de sticla verzi(cu foita de argint), mov si negre.

Pret: 10 lei. [VANDUTI]

Green Dots VANDUTI

Cercei lucrati manual din argila polimerica cu margelute de nisip, margele negre si verzi- fatetate + cu accesorii metalice argintii.

Model UNICAT.

Pret: 12 lei [VANDUTI]

luni, 16 noiembrie 2009

All Kind of Dots

Cercei lucrati manual din argila polimerica neagra, patinata + accesorii metalice antichizate.

Model UNICAT.

Pret: 12 lei

Fresh mix III. VANDUTI

Cercei lucrati manual din pietre semipretioase-turcoaz (verde+portocaliu), margele de sticla negre, margele de nisip verzi, chipsuri portocalii si accesorii metalice argintii.

Model UNICAT.

Pret: 12 lei [VANDUTI]

Fresh mix II


3 materiale, 3 texturi, 3 culori diferite... o pereche de cercei UNICAT.

Cercei lucrati manual din pietre semipretioase-turcoaz (verde+portocaliu), margele de lemn si sticla si accesorii metalice patinate.

Pret: 12 lei

duminică, 15 noiembrie 2009

Cercei antique-turcoaz


Cercei lucrati manual din pietre semipretioase-turcoaz (verde+maro+bej) + margele de acryl+ accesorii metalice patinate.

Model UNICAT.

Pret: 15 lei

Fresh mix


Cercei lucrati manual din pietre semipretioase-turcoaz (portocaliu+verde) + margele de sticla negre si verzi-cu foita de argint+ accesorii metalice argintii.
La cerere, tortitele pot fi inlocuite cu tortite din argint 925.

Model UNICAT

Pret: 17 lei.

Lemn.. variatiuni

Cercei luuungi lucrati manul din margele de lemn de diferite forme, dimensiuni si culori si margelute de nisip + accesorii metalice patinate.

Lungime (cu tot cu tortita): 10 cm

Pret: 12 lei

Back to Wood II


Cercei lucrati manual din discuri de fag taiate, slefuite, gaurite, baituite si apoi pictate manual cu vopsea acrilica, rezistenta la apa.
Discurile sunt pictate pe ambele fete (diferit), dar fara a le incarca excesiv si a umbrii textura deosebita a lemnului.
Diametru: 4 cm.
Model UNICAT.

Pozele in care culoarea lemnului e mai aproape de realitate sunt prima si a treia.

Pret: 15 lei

Back to wood

Cercei lucrati manual din discuri de fag taiate, slefuite, gaurite si apoi pictate manual cu vopsea acrilica, rezistenta la apa.
Discurile sunt pictate pe ambele fete (diferit), dar fara a le incarca excesiv si a umbrii textura deosebita a lemnului.
Diametru: 4 cm.
Model UNICAT.

Pret: 15 lei
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...