vineri, 2 septembrie 2011

Concurs... de vara

Ce amintiri frumoase ati adunat vara asta? Pe unde, cum, cu cine ati petrecut zilele caniculare? Dar mai ales ce bucatica de vara ati vrea sa pastrati? Sa o ascundeti intr-o cutiuta care sa va incalzeasca in zilele ploioase (ce au inceput deja) sau sa va faca sa uitati gerul ce va urma...


Va ofer o cutiuta rupta dintr-un camp cu maci, sa o umpleti cu idei fantastice!
Cea mai originala idee va primi cutiuta pictata manual... cu o surpriza inauntru! :)



Un concurs ce tine pana la toamna. Adica... pana pe 23 septembrie.

Ce trebuie sa faceti:
1. Sa lasati un comentariu in care sa spuneti ce parte din vara ati pastra, in cutiuta verde. Nu trebuie sa fie obiecte, neaparat. Vreau idei nebune, da? :D
2. Sa urmariti acest blog prin intermediul Google Friend Connect (click in partea dreapta, daca nu il urmariti deja)
3. Sa faceti cunoscut acest Giveaway prin intermediul blogului vostru (un link si o poza) sau share pe FaceBook.

8 comentarii:

Anca spunea...

Perioada cea mai frumoasa a acestei veri pe care as pastra-o in acea cutiuta foarte frumoasa este excursia mea la Brasov.Motivul acestei alegeri este pasiunea mea pentru munte,natura si istoria Romaniei(am vizitat in drum spre Brasov si Sighisoara+Castelele Bran si Peles care sunt de o frumusete extraordinara).Cred ca acea cutiuta se va umple cu suvenirurile cumparate dar si cu amintirile nepretuite ale acelor zile.
Urmaresc acest blog prin GFC:anka-cris

copilarim spunea...

In cutie m-as ascunde pe mine, cea din vara aceasta calduroasa si frumoasa. M-as cuibari in lanul de un verde crud si as atipi la umbra macului... Si as fi purtata de sora mea pretutindeni ca, atunci cand este departe de mine sa ma aiba acolo, cu provizie de caldura adunata peste vara si miros de bunatati preparate-n bucataria de acasa.
N-am fost plecata pe nicaieri, decat virtual, sau prin vreo carte... Dar vara aceasta a fost minunata si cel mai frumos moment a fost cand ne-am adunat toti acasa!

Merci Alexandra pentru inca un concurs frumos, mi-a facut placere sa pot lua parte la el. Te urmaresc prin GFC, cu drag (copilarim) si am scris pe blog si pe fb :)

Rux

catalina ecaterina spunea...

In cutiuta cu maci as pastra toate emotiile intense traite in aceasta vara...emotii frumoase de nunta, dar si emotii negative cauzate de examene....Pe cele de nunta le-as pastra cu gandul de a le mai retrai ori de cate ori ma voi gandi la ziua de 10 septembrie 2011, iar pe cele cauzate de examene le-as inchide bine si nu le-as mai lasa niciodata sa se mai apropie de mine. As pune in ea mai ales gandurile si emotiile din ziua in care mi-am ales rochia de mireasa, emotiile din ziua in care am probat pentru prima data pantofiorii sau verigheta, emotiile si bucuria pe le-am simtit cand mi-am confectionat marturiile noastre dulci ca mierea, bucuria pe care am trait-o cand am inmanat prima invitatie facuta tot de noi doi cu mult drag, emotiile din ziua in care am purtat voalul pentru prima data sau cand mi-am vazut mirele proband costumul! Sunt trairile mele deosebite din aceasta vara pe care le-as pastra cu nespus drag in cutiuta cu maci! As pune cutiuta intr-un loc cald, alaturi de alte lucruri dragi noua si as deschide-o in fiecare zi pentru a retrai emotiile din vara asta! Chiar ma gaandeam ca as avea nevoie de o astfel de cutiuta pentru a pastra cateva obiecte incarcate de emotie si semnificatie: cerceii mei de mireasa, evantaiul, floarea din par si voalul, butonii mirelui, pernuta pentru verighete si multe altele. Si cum macii imi plac la nebunie, cutiuta asta chiar ar fi pentru sufletul meu :)) Cu mult drag, Catalina Ecaterina!

FoamBubbles spunea...

Sa stiti ca n-am uitat de concurs, doar ca... n-am avut suficient timp sa ma ocup de el. Sper sa reusesc de acum. :)
Va multumesc tuturor celor care v-ati inscris pana acum, cu povestile voastre minunate!

FoamBubbles spunea...

@ana-kris: Ce te invidiez pentru vara ta! Daca ai stii de cati ani ma chinui sa ajung si eu in Brasov. Dar pana acum n-am vazut decat gara... asteptand un tren pentru Sighisoara. :) Iar la Peles am ajuns FIX intr-o zi de luni... cand nu se putea vizita. :))
Ehh... vor mai fi si alte veri...

FoamBubbles spunea...

@Rux, cea care copilareste frumos:
Ma bucur ca ai avut o vara frumoasa, alaturi de familie! Nu e atat de important unde mergi si ce faci, ci... cu cine. :)

Multumesc pentru participare!

FoamBubbles spunea...

@Catalina Ecaterina: Ce vara plina de emotii ai avut si mai ai inca!

Si maine te mariti!!!! Casa de piatra! Sa fiti mereu frumosi si fericiti ca acum!

Multumesc pentru participare!

p.s: In luna de miere unde mergeti? :D

catalina ecaterina spunea...

din pacate, luna de miere o vom amana pt ca sotul meu a si plecat la serviciul lui, peste mari,,,se va intoarce peste o luna...pana atunci, eu astept cutiuta in care sa pastrez minunatele amintiri legate de nunta! a fost o zi superba!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...