sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Va era dor de mine?

Pentru ca mie imi era dor sa mai mesteresc ceva si sa va arat si voua.

Sunt de cateva zile intr-un fel de mini vacanta. Stau acasa, langa soba fierbinte... cu mama. Povestim vrute-si-nevrute si crosetam ca doua bunicute. Nu exista activitate mai potrivita in aceste zile de toamna friguroasa. Abia astep sa va arat si voua ce a iesit din mainile noastre.

Dar nu va speriati prea tare. N-am renuntat la bijuterii. Voi reveni cu cateva noutati si in acest domeniu.

O toamna insorita, sa aveti!

4 comentarii:

copilarim spunea...

mi-ai amintit ce frumos erac cand aveam soba la buni... adoram cand intrm in casa de la joaca prin zapada sa ma asez langa peretele care era langa soba, perete mereu cald.
abia astept sa vad ce ati facut:D
rux

Alexandrrra spunea...

Asa sobe avem noi acasa... ca-n povestile cu bunici. :D

Iar placerea de a asculta focul trosnind in soba e dminuata numai de... lenea mea de a cara lemnele. Aaa.. si de faptul ca eu nu pot aprinde focul. Cica "nu ma iubesc tiganii"... asa mi se spune. :))

ina spunea...

Mai e un loc la sezatoarea voastra? M-as baga si eu langa sobita, nu cu croseta, cu ceva de tricotat. As veni cu un cos de mere pe care le-am pune pe soba la copt. Si cu niste nuci. Of, mi-aduc aminte de copilarie. Numai bine! (La noi se spune ca nu ai pupat niciun tigan daca nu reusesti sa aprinzi focul. Eu sunt mare experta in aprins focul... desi nu-mi amintesc sa...). Numai bine iti doresc si hai cu mesterelile!

Alexandrrra spunea...

Mai avem loc si te primim cu mare drag! Tu vino cu merele, ca noi avem pere si gutui. :) Iar veselia e in toi la sezatoarea noastra. Mama canta si mai ca-mi pare rau ca n-am inscris-o intr-un concurs de genul Vocea X a Factorului Romaniei. :D

Niste mestereli asa vesele merita niste poze pe masura. Asa ca mai dureaza putin... cat imi astept fotograful. :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...