sâmbătă, 11 februarie 2012

Despre dreadurile temporare

UPDATE 2017: Din pacate nu mai realizez dreaduri.

Pentru că mi s-au cerut de multe ori aceleași informații despre dreadurile temporare puse în tot părul (și am obosit să mă tot repet), vin cu câteva lămuriri care (sper) să vă ajute și pe voi și pe mine.
Întrebări frecvente:
  • De câte dreaduri e nevoie pentru tot părul?
Pentru tot părul aveți nevoie cam de 20-40 bucăți (dreaduri cu două capete). Depinde de păr și de cum vreți să arate rezultatul final.
  • Vor arăta ca cele permanente (din păr)?
Nu chiar. E un lucru foarte important pe care trebuie să îl aveți în vedere înainte de a comanda un set de dreaduri: dreadurile temporare din lână nu vor arăta niciodată exact ca cele permanente, dar nici nu-și propun asta. Trebuie să vă asumați dreadurile temporare ca atare- sunt accesorii pentru păr, nu păr fals. Puteți opta pentru dreaduri într-o culoare apropiată de cea naturală (pentru a fi mai puțin vizibilă atașarea lor de păr), dar eu vă recomand dreaduri în culori vii și poate câteva accesorii pentru ele.
  • Cum vor arăta dreadurile? Se pot personaliza?
Pentru a vedea câteva modele de dreadurile realizate de mine până acum, vedeți categoria dreadlock. Acestea sunt dreaduri personalizate, realizate după preferințele și sugestiile anumitor clienți. Nici să vreau nu pot realiza ceva identic, dar pot încerca ceva asemănător sau putem discuta pentru a crea un model nou, original, după preferințele fiecăruia (lungime, grosime, culoare, accesorii).
  • Cum vor arăta dreadurile puse în tot părul?
Ca să aveți o idee despre cum vor arăta, am selectat câteva imagini (click pe ele pentru a le vedea mai mari).  Țineți minte că părul vostru va rămâne vizibil, dar rezultatul va fi cu atât mai interesant.



 

 

Nu dețin drepturi de autor asupra pozelor.
  •  Cum se instalează?
Procedeul (simplu) de instalare l-am explicat în tutorialul de aici (pentru unul sau mai multe dreaduri). La instalarea lor în tot părul, dacă nu vreți păr liber, e o mică diferența: părul trebui împletit până la vârfuri.
  • În cât timp le poți face?
UPDATE 2017: Din pacate nu mai realizez dreaduri.
Durata de realizare a unui singur dread este de 30-50 minute, în funcție de lungime și complexitate. Folosesc tehnica împâslirii ude, astfel că dreadurile vor avea nevoie de 1-2 zile pentru a se usca.
Un set de 20-40 de dreaduri îl pot realiza în 2-3 săptămâni, în funcție de stocul de lână și condițiile tehnice” (după o zi de împâslit în apă fierbiente cu săpun, piele mâinilor mele se cojește ca arsă de soare și am nevoie de o săptămână de refacere. Riscurile meseriei! :) )
Un termen mai precis de realizare vă pot da după ce stabilim împreună toate detaliile comenzii.
  • Cum comand?
UPDATE 2017: Din pacate nu mai realizez dreaduri.

Pentru comenzi sau orice alte detalii legate de dreaduri, pot fi contactă la adresa de mail foam_bubbles@yahoo.com
  • Cum se fac dreadurile? (Îți cumpăr unul, dacă mă înveți și pe mine!”)
Puteti invata foarte simplu cum se fac dreadurile... folosind cu încredere serviciul Google (wool dreadlock tutorial sau ceva similar) Apoi urmăriți tutorialele, alegeți varianta care vă place cel mai mult și experimentați până sunteți mulțumiți de rezultat.
Nu țin secrete pentru mine, dar în domeniul ăsta se învață... făcând. Așa am învățat și eu- experimentând și îmbunătățindu-mi mereu tehnica. 
Spor la lucru! 

4 comentarii:

M.Virginia spunea...

ce pret au ??
si de unde pot sa comand

M.Virginia spunea...

ce pret au ??
si de unde pot sa comand

Dania_Aluen spunea...

le faci singur din lana. exemplu aici https://www.youtube.com/watch?v=_yuJzoXlRmU

Unknown spunea...

de unde iau lânăă

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...