sâmbătă, 26 mai 2012

Interviu pentru licenta - fenomenul handmade in Romania

Am primit recent urmatorul mail: 

"Numele meu este Ana-Maria T. si sunt studenta in anul III la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii din Bucuresti. Pentru lucrarea mea de licenta, am ales ca obiect de studiu fenomenul handmade in peisajul romanesc - doresc sa investighez modul in care este perceput acest curent, sa aflu asteptarile publicului, sa descopar motivatiile creatorilor. 

M-am apropiat de aceasta tema din perspectiva de iubitor, purtator si creator de handmade. (...) Acum, a venit momentul sa dau cu adevarat suflet acestei creatii, descoperind cum se reflecta in practica ipotezele mele. (...) 

Fenomenul handmade este un subiect care nu a mai fost abordat in lucrari academice pana acum (cel putin in Romania) si cred ca rezultatele studiului meu vor fi extrem de relevante pentru toate persoanele asociate acestei miscari (creatori, organizatori de targuri, cumparatori etc.). La final, voi fi bucuroasa sa va impartasesc concluziile pe care le-am obtinut." 

Va invit sa participati, raspunzand la urmatoarele intrebari, pana luni sau marti (29 mai):

2 comentarii:

Lorena spunea...

Buna :) Si eu am ales sa imi fac lucrarea de licenta despre handmade, ai putea sa imi dai te rog cateva sfaturi? cum a fost la licenta ta?

FoamBubbles spunea...

Buna Lorena! La inceputul postarii de mai sus am scris ca am primit un mail de la cineva care isi facea licenta pe aceasta tema. Daca doresti sa vorbesti cu respectiva persoana, pot cauta adresa de mail- sper ca nu s-ar supara.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...