miercuri, 5 decembrie 2012

Fairytales Collection- Statement Necklaces

Aproape ca poți simți cum pășești într-o lume magică...

[Coliere disponibile în magazinul FoamBubbles]

Enchanted Forest

Exista o anumita doza de mister in frumusetea magica a padurii. Indeamna spre meditatie, e un izvor de liniste, de energie vindecatoare, de creativitate.

Atunci, de ce sa n-o porti mereu cu tine? O padure fermecata, surprisa in cel mai bogat anotimp, doar pentru tine!
************************************************
Coliere modelate din pasta polimerica, cu adaosuri de material textil, margele de lemn, snur de canepa si elemente naturale, pictat manual in multiple straturi cu vopsele acrilice si lacuit pentru protectie + sarma + margelute acrilice rosii si galbene + chipsuri semipretioase de carneol + chipsuri semipretioase de jad lime + lant si accesorii metalice de cupru.
 

  Ice Queen

"The snow-flakes grew larger and larger, till at last they looked just like great white fowls. Suddenly they flew on one side; the large sledge stopped, and the person who drove rose up. It was a lady; her cloak and cap were of snow. She was tall and of slender figure, and of a dazzling whiteness. It was the Snow Queen."  (The Snow Queen- Hans Christian Andersen)
************************************************
Colier modelat manual din lut polimeric in care am inserat pietricele culese de pe malul raului si o bila incolora de sticla. Colierul a fost mai apoi pictat in multiple straturi cu vopsele acrilice in nuante de gri, bleu, alb si lacuit pentru protectie.

Am mai folosit margele acrilice multifatetate de diferite dimensiuni, negre si incolore, cu straluciri de gheata + sarma argintie + lant si alte accesorii metalice argintii.


 Magic Night

"Noaptea e cealalta jumatate a vietii. Jumatatea mai buna." (Goethe)
 ***********************************************
Colier modelat din lut polimeric, cu adaosuri de material textil, margele si elemente naturale, pictat manual in multiple straturi cu vopsele acrilice si lacuit pentru protectie + margele acrilice multifatetate negre, si maro-auriu + lant gun-metal + incuietoare tip toggle si alte accesorii metalice aurii.
 


The Wizard of the Mountain

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...