sâmbătă, 26 mai 2012

Interviu pentru licenta - fenomenul handmade in Romania

Am primit recent urmatorul mail: 

"Numele meu este Ana-Maria T. si sunt studenta in anul III la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii din Bucuresti. Pentru lucrarea mea de licenta, am ales ca obiect de studiu fenomenul handmade in peisajul romanesc - doresc sa investighez modul in care este perceput acest curent, sa aflu asteptarile publicului, sa descopar motivatiile creatorilor. 

M-am apropiat de aceasta tema din perspectiva de iubitor, purtator si creator de handmade. (...) Acum, a venit momentul sa dau cu adevarat suflet acestei creatii, descoperind cum se reflecta in practica ipotezele mele. (...) 

Fenomenul handmade este un subiect care nu a mai fost abordat in lucrari academice pana acum (cel putin in Romania) si cred ca rezultatele studiului meu vor fi extrem de relevante pentru toate persoanele asociate acestei miscari (creatori, organizatori de targuri, cumparatori etc.). La final, voi fi bucuroasa sa va impartasesc concluziile pe care le-am obtinut." 

Va invit sa participati, raspunzand la urmatoarele intrebari, pana luni sau marti (29 mai):

sâmbătă, 19 mai 2012

Colecția Flori de câmp- Cercei

Produsele vor fi în curand disponibile în magazinul FoamBubbles: www.foambubbles.breslo.ro .
 Pentru alte detalii, pot fi contactată la adresa foam_bubbles@yahoo.com .

vineri, 18 mai 2012

Caracatița FoamBubbles

...că am tentacule peste tot. De aia.:D

Probabil știți deja magazinul FoamBubbles de pe Breslo. Vă invit să aruncați o nouă privire. Am primit creat marfă proaspătă.

Mai nou, FoamBubbles își încearcă norocul se extinde pe piața internațională. Mai exact, am deschis un magazin pe Etsy. E nou și mai am multe informații/produse de adăugat. Plus că am realizat cu tristețe cât de ruginită a devenit engleza mea. Dar sugestiile (chiar și spell-checking-ul) sunt bine venite! :D

În caz că nu ați dat like vizitat deja pagina FoamBubbles de pe Facebook, o puteți face acum (mai ales că pregătesc și un concurs acolo). Detalii... în curând. Nu mă grăbiți.

FoamBubbles e și pe DeviantArt. Acolo, pe lângă bijuteriile cu care v-ați obișnuit (probabil), veți găsi și fotografii din călătoriile care m-au inspirat de multe ori la crearea unor bijuterii, schițe, desene...

Și dacă tot v-am spus pe unde vă mai puteți împiedica de FoamBubbles pe net, puteți încerca și blogul personal- locul unde aberez mai puțin handmade.

Un sfârșit de săptămână cât mai plăcut!
Alexandra


Colectia Flori de camp- Broșe

...și-o agrafă.

Produsele vor fi în curand disponibile în magazinul FoamBubbles: www.foambubbles.breslo.ro .


 Pentru alte detalii, pot fi contactată la adresa foam_bubbles@yahoo.com .

sâmbătă, 12 mai 2012

Flori de câmp


Deși vă spuneam acum multă vreme de colecția cu fluturași pe care o pregăteam... înaripații au rămas au rămas doar cu schițele (deocamdată). Pentru că m-a lovit pasiunea pentru maci și florile de câmp (preferatele mele), le-am desenat, le-am pictat (mai multe în galeria mea DeviantArt), le-am modelat, cusut, croșetat... și încet-încet se conturează o nouă colecție, neplanificată.

Timpul meu e destul de limitat, dar încet-încet voi adăuga noile produse în magazin FoamBubbles de pe Breslo. Dacă nu aveți răbdare până atunci și doriți ceva din noua colecție, folosiți cu încredere adresa de mail foam_bubbles@yahoo.com .


joi, 3 mai 2012

Provocare verde

Va invit să reciclați creativ un pet (sau mai multe) și să vă lăudați cu rezultatul pe Provocări Verzi. Efortul vostru nu va rămâne nerăsplătit; puteți câștiga un premiu FoamBubbles. Nu m-am putut decide, așa că ofer un voucher în valoare de 50 lei câștigătorului, să-și aleagă orice dorește din magazin.

Regulile de participare le găsiți aici.
Spor și inspirație în toate!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...